Códigos de fallu en Calc de LibreOffice

La tabla siguiente resume los mensaxes de fallu de Calc de LibreOffice. El mensaxe del fallu apaez na barra d'estáu si l'error se produz na celda que contién el cursor.

Códigu d'error

Mensaxe

Esplicación

###

nengún

La caxella nun ye abondo ancha como p'amosar el conteníu.

#FMT

none

This value is outside of limits valid for this format

#N/D

Non disponible

Un resultáu de la espresión de fórmula nun ta disponible.

501

Caráuter non válidu

Un caráuter nuna fórmula nun val.

502

Argumentu non válidu

L'argumentu de la función nun ye válidu. Por casu, un númberu negativu pa la función SQRT(). Pa estos úsase IMSQRT().

503
#NUM!

Operación en coma flotante non válida

La resultancia d'un cálculu resulta en llena del rangu definíu.

504

Fallu na llista de parámetros

Function parameter is not valid, for example, text instead of a number.

507, 508

Fallu nos paréntesis

Falta un paréntesis; por exemplu, si especificóse'l paréntesis derechu pero non el paréntesis esquierdu

509

Falta un operador

Falta un operador; por exemplu, en «=2(3+4) * » falta l'operador ente «2» y «(».

510

Falta una variable

Falta una variable; por exemplu, cuando apaecen dos operadores xuntos "=1+*2".

511

Falta una variable

La función precisa más variables que les especificaes; por exemplu, Y() y O().

512

Fórmula demasiáu llarga

Compiler: the total number of internal tokens, (that is, operators, variables, brackets) in the formula exceeds 8192.

513

Cadena de caráuteres demasiáu llarga

Compiler: an identifier in the formula exceeds 1024 characters (UTF-16 code points) in size. Interpreter: a result of a string operation would exceed 256M characters (UTF-16 code points, so 512MiB) in size.

514

Llena interna

An internal calculation stack overflow occurred.

515

Internal syntax error

Unknown error.

516

Fallu internu de sintaxis

Esperábase una matriz na pila de cálculu, pero nun s'atopó.

517

Fallu internu de sintaxis

Códigu desconocíu; por exemplu, un documentu con una función nueva cargar nuna versión antigua que nun contién la función.

518

Fallu internu de sintaxis

Variable non disponible

519
#VALUE!

No value (instead of Err:519 cell displays #VALUE!)

Formular torna un valor que nun correspuende a la definición; o una caxella qu'esta llamada dientro d'una formula contién testu en cuenta d'un númberu.

520

Fallu internu de sintaxis

El compilador crea un códigu de compilador desconocíu.

521
#NULL!

No code or no intersection.

Nun hai dengún códigu o resultáu.

522

Referencia circular

La fórmula refierse direuta o indireutamente a sigo mesma y nun s'activó la opción de iteraciones en - LibreOffice Calc - Calcular.

523

El comportamientu de cálculu nun converxe

Falta un valor de destín d'una función o les referencies iteratives nun lleguen al cambéu mínimu dientro del númberu máximu de pasos establecíu.

524
#REF!

Not a valid reference (instead of Err:524 cell displays #REF!)

Compilador: nun se pudo determinar el nome descriptivu d'una columna o filera. Intérprete: nun s'atopa la columna, filera o fueya que contién una de les caxelles a la que se fai referencia na fórmula.

525
#¿NOME?

Invalid names

An identifier could not be evaluated, for example, no valid reference, no valid function name, no column/row label, no macro, incorrect decimal separator, add-in not found.

527

Llena interna

Intérprete: Les referencies tán demasiáu encapsuladas, como asocede cuando una caxella fai referencia a otra caxella.

530

No AddIn

Interpreter: AddIn not found.

531

No Macro

Interpreter: Macro not found.

532
#DIV/0!

División per cero

Operador divisor / si'l denominador ye 0
Dalgunes otres funciones devolveran esti fallu, por exemplu:
VARP con menos que 1 argumentu
STDEVP con menos de 1 argumentu
VAR con menos de 2 argumentos
DESVEST con menos de 2 argumentos
STANDARDIZE con stdev=0
NORMDIST con stdev=0

533

Nested arrays are not supported

For example, ={1;{2}}

538

Error: Array or matrix size

The maximum limit for sorting has exceeded (the maximum is twice the maximum number of rows, so for 1048576 rows 2097152 entries). The same Err:538 is also used whenever a temporary matrix could not be allocated due to its size requirement.

539

Unsupported inline array content

For example, ={1+2}

540

External content disabled

A function that requires (re)loading of external sources is encountered and the user has not confirmed reloading of external sources yet.