AGORA

Devuelve la fecha y l'hora del sistema. El valor actualízase cuando se recalcula el documentu o cada vez que se modificar un valor de la caxella.

This function is always recalculated whenever a recalculation occurs.

note

This function is part of the Open Document Format for Office Applications (OpenDocument) standard Version 1.2. (ISO/IEC 26300:2-2015)

Sintaxis

AGORA()

NOW ye una función ensin argumentos.

Exemplos

=AGORA()-A1 devuelve la diferencia ente la fecha n'A1 y agora. El formatu resultáu como un númberu.