Escoyer orixe de datos

Escueya la base de datos y la tabla o consulta que contién los datos que deseya utilizar.

P'aportar a esta orde...

Choose Insert - Pivot Table, in the Select Source dialog choose the option Data source registered in LibreOffice.

Esbilla

Solamente puen escoyese les bases de datos que tán rexistraes en LibreOffice. Pa rexistrar un orixe de datos, escueya - LibreOffice Base - Bases de datos.

Base de datos

Escueya la base de datos que contién l'orixe de datos que deseya utilizar.

Fonte de datos

Escueya l'orixe de datos que deseye usar.

Triba

Faiga clic nel tipu del orixe de datos escoyíu. Pue escoyer ente cuatro tipos d'orixe: "Tables", "Consultes" y "SQL" o SQL (Nativu).

Please support us!