Multiple Operations

Aplica la mesma fórmula a distintes caxelles, pero con distintos valores de los parámetros .

P'aportar a esta orde...

Choose Data - Multiple Operations.

Aplicar una operación múltiple

note

Los cuadros Filera o Columna tienen de contener una referencia a la primer caxella del área escoyida.

note

Si esportes una fueya de cálculu que contenga delles operaciones a Microsoft Excel, l'allugamientu de les caxelles que contienen la fórmula tien de tar totalmente definida de forma relativa a la estaya de datos.

Valores predeterminaos

Fórmules

Ingresa les referencies de les caxelles por que les caxelles contengan fórmules que quiera usar n'operaciones múltiples .

Filera

Ingresa la referencia a la caxella d'entrada que quier usar como variable pa les fileres na tabla de datos .

Columna

Escriba la referencia de la caxella d'entrada que deseye utilizar como variable pa les columnes na tabla de datos.

Shrink / Expand

Click the Shrink icon to reduce the dialog to the size of the input field. It is then easier to mark the required reference in the sheet. The icons then automatically convert to the Expand icon. Click it to restore the dialog to its original size.

El diálogu embrivir de forma automática al calcar sobre la tabla col botón del mur y definir una área. Al soltar el botón del mur, el diálogu amosar de nuevu nel so tamañu completu y l'área definida col mur destacar nel documentu con un borde azul.

Icon shrink

Amenorgar

Icon Expand

Expand