Multiple Operations

Aplica la mesma fórmula a distintes caxelles, pero con distintos valores de los parámetros .

P'aportar a esti comandu...

Choose Data - Multiple Operations.

Aplicar una operación múltiple

note

Los cuadros Filera o Columna tienen de contener una referencia a la primer caxella del área escoyida.

note

Si esporta una fueya de cálculu que contenga operaciones múltiples a Microsoft Excel, l'allugamientu de les caxelles que contienen la fórmula tien de tar totalmente definida de forma relativa al área de datos.

Valores predeterminaos

Fórmules

Ingresa les referencies de les caxelles por que les caxelles contengan fórmules que quiera usar n'operaciones múltiples .

Filera

Ingresa la referencia a la caxella d'entrada que quier usar como variable pa les fileres na tabla de datos .

Columna

Escriba la referencia de la caxella d'entrada que deseye utilizar como variable pa les columnes na tabla de datos.

Amenorgar/Aumentar

Click the Shrink icon to reduce the dialog to the size of the input field. It is then easier to mark the required reference in the sheet. The icons then automatically convert to the Maximize icon. Click it to restore the dialog to its original size.

El diálogu embrivir de forma automática al calcar sobre la tabla col botón del mur y definir una área. Al soltar el botón del mur, el diálogu amosar de nuevu nel so tamañu completu y l'área definida col mur destacar nel documentu con un borde azul.

Icon

Amenorgar

Icon

Maximizar