1ᵉʳ, 2ᵘ, 3ᵉʳ grupu

Especifique la configuración pa un máximu de tres grupo de subtotales. Cada llingüeta tien el mesmu diseñu.

P'aportar a esta orde...

Escueyi la llingüeta Datos - Subtotales - 1ᵉʳ/2ᵘ/3ᵉʳ grupu.

Arrexuntar por

Escueya la columna que deseye que controle'l procesu de cálculu de subtotales. Si'l conteníu de la columna escoyida camuda, los subtotales se recalculan automáticamente.

Calcular subtotales para

Escueya les columnes que contienen los valores que deseya calcular.

Usar función

Escueya la función matemática que deseye utilizar pa calcular los subtotales.

Please support us!