Subtotals

Calcula subtotales nes columnes escoyíes. LibreOffice utiliza la función SUMA pa calcular automáticamente los valores de subtotales y totales d'un área con etiqueta. Tamién pue utilizar otres funciones pa facer esi cálculu. LibreOffice reconoz automáticamente una área de base de datos definida al asitiar el cursor nella.

P'aportar a esta orde...

Choose Data - Subtotals.

Por exemplu, pue xenerase un resume de vientes pa un ciertu códigu postal a partir de los datos d'una base de datos de veceros.

1ᵉʳ, 2ᵘ, 3ᵉʳ grupu

Especifique la configuración pa un máximu de tres grupo de subtotales. Cada llingüeta tien el mesmu diseñu.

Opciones

Specify the settings for calculating and presenting subtotals.

Reafitar

Resets changes made to the current tab to those applicable when this dialog was opened.

Desaniciar

Desanicia les fileres de subtotales nel área escoyida.

Please support us!