Options

Amuesa opciones de filtru adicionales.

P'aportar a esta orde...

Choose Data - More Filters - Standard Filter... - Options label.

Choose Data - More Filters - Advanced Filter... - Options label.

Opciones

Mayúscules/minúscules

Al peñerar los datos estrema los caráuteres en mayúscula y en minúscula.

La área contién los títulos de columnes

Inclúi les etiquetes de columna na primer filera d'una área de caxelles.

Resultancia a partir de

Marque'l caxellu de verificación y escueya l'área de caxelles en que deseya ver la resultancia de l'aplicación del filtru. Na llista tamién pue escoyer una área con nome.

Shrink / Expand

Click the Shrink icon to reduce the dialog to the size of the input field. It is then easier to mark the required reference in the sheet. The icons then automatically convert to the Expand icon. Click it to restore the dialog to its original size.

El diálogu embrivir de forma automática al calcar sobre la tabla col botón del mur y definir una área. Al soltar el botón del mur, el diálogu amosar de nuevu nel so tamañu completu y l'área definida col mur destacar nel documentu con un borde azul.

Icon shrink

Amenorgar

Icon Expand

Expand

Espresión regular

Permite l'usu de comodinos na definición de filtros. Si deseya llograr una llista de les espresiones regulares válides en LibreOffice, faiga clic equí.

Si escueye'l caxellu de verificación Espresiones regulares, nel campu Valor pue utilizar espresiones regulares si'l cuadru de llista Condición definir en '=' IGUAL o '<>' NON IGUAL. Tamién ye válidu nes caxelles respectives a les que se fai referencia na aplicación d'un filtru avanzáu.

Ensin duplicaos

Esclúi les fileres duplicaes na llista de los datos peñeraos.

Caltener criterios

Escueya'l caxellu de verificación Copiar resultancia en; de siguío, especifique l'área de destín na que deseya amosar los datos peñeraos. Si escueye esta caxellu, l'área de destín queda enllazada cola d'orixe. La área d'orixe tien de definise en Datos - Definir área como área de base de datos. Una vegada fechu esto, el filtru definíu pue volvese a aplicar como s'indica de siguío: faiga clic nel área d'orixe y escueya Datos - Anovar área.

Área de datos

Amuesa l'área de caxelles o'l nome del área que se deseya peñerar.

Opciones

Click the Options label to expand the dialog to show further options. Click again to restore the dialog.

Please support us!