Mou de rellenu

Activa el Mou de rellenu del Detective. La forma del punteru del mur conviértese un símbolu especial; al calcar en cualesquier caxella amosaráse una flecha de rastrexu a la caxella precedente. Pa salir d'esta miente, calque la tecla Esc o faiga clic nel comandu Salir del mou de rellenu del menú contestual.

P'aportar a esta orde...

Choose Tools - Detective - Fill Mode.

La función Mou de rellenu ye idéntica a la orde Rastrexar los precedentes si actívase dichu mou per primer vegada. Utilice'l menú contestual pa escoyer opciones adicionales del mou de rellenu y pa salir d'él.

Please support us!