Rastrexar los dependientes

Xenera unes llinies terminaes en fleches que coneuten la caxella actual coles caxelles de fórmula qu'utilicen el valor de la caxella actual.

La área de toles caxelles que s'utilicen xuntu cola caxella activa nuna fórmula queda resaltada con un marcu azul.

P'aportar a esta orde...

Choose Tools - Detective - Trace Dependents.

Tecla (Mayús)(F5)

Iconu de nota

Esta función opera por niveles. Por exemplu, si yá s'activó un nivel de rastrexu p'amosar los precedentes (o dependientes), al volver activar la función Rastrexar.