Rastrexar precedente

Esta función amuesa la rellación ente la caxella actual que contién una fórmula y les caxelles utilizaes na fórmula.

Amuésense fleches de rastrexu na fueya. Simultáneamente l'área de les caxelles conteníes na fórmula de la caxella actual queda destacada con un marcu azul.

P'aportar a esta orde...

Choose Tools - Detective - Trace Precedents.

Shift+F9

Iconu de nota

Esta función realizar por capes. Si por exemplu amuésase'l siguimientu d'una fórmula al respective de l'anterior, al volver activar la función amuésense los siguimientos o rastros al respective de les anteriores.