Detective

Esta orde activa'l Detective de fueyes de cálculu. El Detective dexa rastrexar les dependencies dende la caxella de fórmula actual a les caxelles correspondientes de la fueya de cálculu.

P'aportar a esta orde...

Choose Tools - Detective.

En definiendo un rastru, el punteru del mur pue asitiase sobre él. El punteru del mur modifica la so forma. Con esti punteru, faiga doble clic nel rastru pa escoyer la caxella referenciada a la fin del rastru.

Rastrexar precedente

Esta función amuesa la rellación ente la caxella actual que contién una fórmula y les caxelles utilizaes na fórmula.

Rastrexar los precedentes

Desanicia un nivel de les fleches de rastrexu inxertaes por aciu el comandu Rastrexar los precedentes.

Rastrexar los dependientes

Xenera unes llinies terminaes en fleches que coneuten la caxella actual coles caxelles de fórmula qu'utilicen el valor de la caxella actual.

Desaniciar rastru a dependientes

Desanicia un nivel de fleches de rastrexu creáu por aciu Rastrexar los dependientes.

Desaniciar tolos rastros

Desaniciar de la fueya toles fleches de rastrexu.

Rastrexar fallu

Asitia fleches de rastrexu escontra toles caxelles precedentes que provoquen l'apaición d'un valor de fallu na caxella escoyida.

Marcar datos incorrectos

Marca toles caxelles de la fueya que contienen valores que nun cumplen les regles de validez.

Anovar rastros

Redibuxa toles fleches de rastrexu de la fueya. Tener en cuenta les fórmules modificaes mientres se redibuxen les fleches de rastrexu.

Anovar automáticamente

Anueva automáticamente tolos rastros de la fueya al modificar una fórmula.

Mou de rellenu

Activa el Mou de rellenu del Detective. La forma del punteru del mur conviértese un símbolu especial; al calcar en cualesquier caxella amosaráse una flecha de rastrexu a la caxella precedente. Pa salir d'esta miente, calque la tecla Esc o faiga clic nel comandu Salir del mou de rellenu del menú contestual.