Separtamientu silábicu

El comandu Separación silábica abre'l diálogu pa configurar la separación de sílabes en LibreOffice Calc.

P'aportar a esti comandu...

Menu Tools - Language - Hyphenation.

Namái ye posible activar la separación silábica automática en LibreOffice Calc si ta activada la función de saltu de filera.

Separación silábica pa caxelles escoyíes.

1. Escueya les caxelles pa les que desee camudar la separación silábica.

2. Escueya Ferramientes - Idioma - Separación silábica.

3. Apaez el diálogu Formatear caxelles cola llingüeta Alliniación abierta.

4. Marque los caxellos de verificación Axustar testu automáticamente y División de pallabres activa.

Separación silábica pa oxetos de dibuxu.

1. Escueya un oxetu de dibuxu.

2. Escueya Ferramientes - Idioma - Separación silábica.

3. Con cada execución del comandu va activar o va desactivar la separación silábica pal oxetu de dibuxu. Una marca amuesa l'estáu actual.