Move or Copy a Sheet

Mueve o copia una fueya a un allugamientu nuevu del documentu o a un documentu distintu.

P'aportar a esta orde...

Dende la barra de menús:

Choose Sheet - Move or Copy Sheet.

From the sheet navigation bar:

Choose Move or Copy Sheet.

Dende les barres de ferramientes:

Icon Move or Copy Sheet

Move or Copy Sheet

Iconu d'alvertencia

Cuando copia y pega caxelles que contienen valores de fecha ente distintes fueyes de cálculu, dambos documentos de fueya de cálculu tienen de tener la mesma configuración pa les feches. Si la configuración de fecha ye distinta, van camudar los valores de fecha.

Al documentu

Indica ónde tien de movese o copiase la fueya actual. Escueya - documentu nuevu - si deseya crear un allugamientu pa mover o copiar la fueya.

Inxertar delantre de

La fueya actual muévese o cópiase delantre de la fueya escoyida. La opción mover a la caberaposición asitia la páxina actual al final.

Copiar

Especifica que la fueya tien de copiase. Si la opción nun ta marcada, la fueya esaníciase. Mover fueyes ye la opción predeterminada.