Otres ordes

Esta ye una llista de funciones ya instrucciones que nun pertenecen a nenguna otra categoría.

Beep Statement

Fai sonar un tonu al traviés del altavoz del ordenador. El tonu depende del sistema y nun se pue modificar el volume nin la modulación.

Shell Function

Empecipia otra aplicación y si fuera necesariu define l'estilu de ventana correspondiente.

Wait Statement

Encaboxa la execución del programa mientres la cantidá de tiempu especificada en milisegundos.

WaitUntil Statement

Interrupts the program execution until the time specified.

GetSystemTicks Function

Devuelve'l númberu de ticks del sistema qu'apurre'l sistema operativu. Esta función pue utilizase pa optimizar dellos procesos.

GetPathSeparator Function

Returns the operating system-dependent directory separator used to specify file paths.

Environ Function

Devuelve'l valor d'una variable d'entornu en forma de cadena. Les variables d'entornu dependen del tipu de sistema operativu del que se disponga.

GetSolarVersion Function

Devuelve'l númberu internu de la versión actual de LibreOffice.

GetGuiType Function

Devuelve un valor numbéricu qu'especifica la interfaz gráfica d'usuariu.

TwipsPerPixelX Function

Devuelve'l númberu de twips que representen l'anchu d'un píxel.

TwipsPerPixelY Function

Devuelve'l númberu de twips que representen l'altor d'un píxel.

GlobalScope specifier

To manage personal or shared library containers (Application Macros or My Macros) from within a document, use the GlobalScope specifier.