Right Function

Devuelve los "n" caráuteres que s'atopen más a la derecha d'una espresión de cadena.

Consulte tamién: Función Left.

Syntax:

Right (Testu As String, n As Integer)

Return value:

Cadena

Parameters:

Testu: Cualquier espresión de cadena de la que se deseye devolver los caráuteres que s'atopen más a la derecha.

n: Numeric expression that defines the number of characters that you want to return. If n = 0, a zero-length string is returned. The maximum allowed value is 2,147,483,648.

L'exemplu siguiente convierte una data en formatu AAAA-MM-DD al formatu de fecha de los EE.XX. (MM/DD/AAAA).

Error codes:

5 Llamada a procedimientu non válida

Example:

Sub ExampleUSDate
Dim sInput As String
Dim sUS_date As String
    sInput = InputBox("Escriba una data en formatu internacional 'AAAA-MM-DD'")
    sUS_date = Mid(sInput, 6, 2)
    sUS_date = sUS_date & "/"
    sUS_date = sUS_date & Right(sInput, 2)
    sUS_date = sUS_date & "/"
    sUS_date = sUS_date & Left(sInput, 4)
    MsgBox sUS_date