Left Function

Devuelve'l númberu de los caráuteres especificaos que s'atopen más a la izquierda d'una espresión de cadena.

Sintaxis:

Left (Testu As String, n As Integer)

Valor de torna:

Cadena

Parámetros:

Testu: Cualquier espresión de cadena de la que se deseye devolver los caráuteres que s'atopen más a la izquierda.

n: Espresión numbérica qu'indica'l númberu de caráuteres que se quier devolver. Si n = 0, devuélvese una cadena de llonxitú cero. El valor máximu permitíu ye de 65535.

L'exemplu siguiente convierte una fecha en formatu AAAA.MM.DD a formatu MM/DD/AAAA.

Error codes:

5 Llamada a procedimientu non válida

Exemplu:

Sub ExampleUSDate
Dim sInput As String
Dim sUS_date As String
    sInput = InputBox("Escriba una data en formatu internacional 'AAAA-MM-DD'")
    sUS_date = Mid(sInput, 6, 2)
    sUS_date = sUS_date & "/"
    sUS_date = sUS_date & Right(sInput, 2)
    sUS_date = sUS_date & "/"
    sUS_date = sUS_date & Left(sInput, 4)
    MsgBox sUS_date