Screen I/O Functions

Esta seición describe les funciones de tiempu d'execución usaes pa llamar a diálogos pa la entrada y salida d'interacciones col usuariu.

Funciones de visualización

Esta seición describe les funciones de tiempu d'execución usaes pa unviar información a la pantalla.

Funciones pa la entrada por pantalla

Esta seición describe les funciones de tiempu d'execución que s'utilicen pa controlar la entrada por pantalla.

Funciones de color

Equí va atopar toles funciones utilizaes pa definir colores.