Inxertar campos de control

Abre la barra Cuadru de ferramientes.

Iconu

Inxertar campos de control

Botón

Iconu

Amiesta un botón de comandu. Los botones de comandu puen usase pa executar un comandu pa una aición definida, como una pulsación del mur.

Si deseyar, pue amestar testu o un gráficu al botón.

Campu gráfico de control

Iconu

Amiesta un campu de control qu'amuesa un gráficu.

Caxellu de verificación

Iconu

Amiesta un caxellu de verificación que pue usase p'activar o desactivar una función.

Campu d'opción

Iconu

Amiesta un botón que dexa al usuariu escoyer ente delles opciones. Los botones d'opción arrexuntaos tienen de tener índices de tabulación consecutivos. De normal tán arrodiaos por un cuadru de grupu. Si disponer de dos grupos de botones d'opción, tien d'inxertase un índiz de tabulación ente los índices de los dos grupos nel marcu del grupu.

Etiqueta

Iconu

Amiesta un campu p'amosar etiquetes. Estes etiquetes son namái p'amosar testu predefiníu y non pa introducir testu.

Campu de testu

Iconu

Amiesta un campu d'entrada nel que pue introducise y editar testu.

Llistáu

Iconu

Amiesta un cuadru nel que pue calcase una entrada de la llista.

Cuadru combináu

Iconu

Amiesta un cuadru combináu. Un cuadru combináu ye un llistáu d'una llinia nel que l'usuariu pue calcar y escoyer una entrada de la llista. Si deseyar, puen convertise les entraes del cuadru combináu como "de namái llectura".

Barra de desplazamientu horizontal

Iconu

Amiesta una barra de desplazamientu horizontal al diálogu.

Barra de desplazamientu vertical

Iconu

Amiesta una barra de desplazamientu vertical al diálogu.

Marcu de grupu

Iconu

Amiesta un marcu que pue usase p'arrexuntar visualmente campos de control similares, como botones d'opción.

Iconu de nota

Pa definir dos grupos distintos de botones d'opción, asegúrese que l'índiz de tabulación del marcu de grupu tea ente los de los dos grupos.

Barra de progresión

Iconu

Amiesta una barra de progresión al diálogu.

Llinia horizontal

Iconu

Amiesta una llinia horizontal al diálogu.

Llinia vertical

Iconu

Amiesta una llinia vertical al diálogu.

Campu de fecha

Iconu

Amiesta un campu de fecha.

Si asigna la propiedá "dropdown" al campu de fecha, los usuarios puen esplegar un calendariu pa escoyer una fecha.

Campu horario

Iconu

Amiesta un campu d'hora.

Campu numbérico

Iconu

Amiesta un campu numbérico.

Campu de moneda

Iconu

Amiesta un campu de moneda.

Campu formateáu

Iconu

Amiesta un cuadru de testu nel que pue definise'l formatu del testu que s'introduz o se produz según cualquier valor de llende.

Campu amazcaráu

Iconu

Amiesta un campu amazcaráu. Un campu amazcaráu consta d'una mázcara d'entrada y d'una mázcara lliteral. La mázcara d'entrada determina los datos d'usuariu que puen entrase. La mázcara lliteral define l'estáu del campu amazcaráu al cargar el formulariu.

Seleición de ficheru

Iconu

Amiesta qu'un boton qu'abre un diálogu de seleición d ficheru.

Esbillar

Iconu

Activa o desactiva el mou de seleición. Nesti mou pue escoyer los controles d'un diálogu por que pueda modificar.

Propiedaes

Iconu

Abre un diálogu en que puen editase les propiedaes del campu de control escoyíu.

Activar mou de prueba

Iconu

Empieza el mou de prueba. Fai clic nel diálogu cerca del iconu pa finar el mou de prueba.

Remana idioma

Iconu de manexu d'idioma

Abre un diálogu p'activar y remanar multiples recursos de diálogos pa multiples idiomes.

Control Árbol

Iconu de manexu d'idioma

Amieste un control árbol que pue amosar una llista jerarquizada. Pue poblalo la llista al traviés de llamaes API a (XtreeControl).

Control de tables

Iconu Control de tables

Permite amestar un control de tabla capaz d'amosar datos tabulares. Pues rellenalu de datos per aciu del so programa, per aciu de llamaes a la API.

Control d'hiperenllaz

Iconu del control Inxertar hiperenllaz

Amiesta un control d'hiperenllaz que pue abrir una dirección nel restolador web.