Habilitar inspección

Faiga clic nesti iconu pa ver les variables d'una macro. El conteníu de la variable amosar nuna ventana estreme.

Faiga clic nel nome d'una variable pa escoyela; de siguío, faiga clic nel iconu Habilitar inspección. El valor que s'asigna a la variable amosar al pie del so nome. Esti valor anovar de forma constante.

Iconu

Habilitar inspección

P'anular la inspección de variables, escueya la variable na ventana d'inspección y faiga clic nel iconu Habilitar inspección.

Please support us!