Propiedaes de los campos de control y diálogos

Especifica les propiedaes del diálogu o'l control escoyíos. Ten De tar en mou diseñu pa utilizar esti comandu.

Introducción de datos nel diálogu Propiedaes

Les combinaciones de tecla siguientes utilizar pa introducir datos en campos multillinia o en cuadros combinaos del diálogu Propiedaes:

Tecles

Efeutos

Alt+Flecha embaxo

Abre una caxa combinada

Alt+Flecha enriba

Zarra una caxa combinada

Mayús+Entrar

Inxerta un saltu de llinia en campos multillinia.

(Flecha enriba)

Va a la llinia anterior.

(Flecha embaxo)

Va a la llinia siguiente.

(Entrar)

Aplica los cambeos realizaos nun campu y asitia el cursor nel campu siguiente.

Xeneral

Define les propiedaes del campu de control o diálogu escoyíos. Les propiedaes disponibles dependen del tipu de campu de control escoyíu. Por esti motivu, les propiedaes siguientes nun tán disponibles en tolos tipos de campu de control.

Acciones

Defina asignaciones d'acciones pal campu de control o diálogu escoyíos. Les acciones disponibles dependen del tipu de campu de control escoyíu.