Ventana Observador

Na ventana d'inspección pue vese el valor de les variables mientres la execución d'un programa. Defina la variable nel cuadru de testu d'inspección. Faiga clic en Habilitar inspección p'amestar la variable al cuadru de llista y ver los valores.

Observador

Escriba nesti cuadru de testu la variable que'l so valor visualizar nel cuadru de llista.

Desaniciar observador

Desanicia la variable escoyida de la llista de variables reparaes.

Iconu

Desaniciar observador

Edición del valor d'una variable reparada

Amuesa la llista de les variables reparaes. Calque dos vegaes faciendo una pequeña posa sobre una entrada pa editar el so valor. El valor nuevu va tomase como'l de la variable pal programa.