Resume de IDE

La Barra de macros de IDE inclúi dellos iconos pa editar y comprobar programes.

Na Ventana d'edición que s'atopa xusto debaxo de la Barra de macros, pue editar el códigu del programa Basic. La columna de la parte esquierda utilizar pa establecer puntos d'interrupción nel códigu del programa.

El Observador ta asitiáu debaxo de la ventana d'edición, na parte esquierda, y amuesa el conteníu de variables o matrices mientres un procesu paso a pasu.

La ventana Pila de llamada de la derecha apurre información sobre la pila de llamaes de SUBS y FUNCIONES cuando s'executa un programa.