Usu del catálogu d'oxetos

El catálogu d'oxetos apurre un resume de tolos módulos y diálogos que se crearon en LibreOffice.

Calque nel iconu Catálogu d'oxetos Iconude la barra de ferramientes Macro por que ésti amuésese.

El diálogu amuesa una llista de tolos oxetos esistentes nuna representación xerárquica. Calque dos vegaes nuna entrada de la llista por que se abrir los sos oxetos subordinaos.

P'amosar un módulu determináu nel Editor, o pa poner el punteru nuna FUNCIÓN o SUB seleicionada, faiga doble click na entrada correspondiente.