Markera tabeller, rader och kolumner

Jump to: navigation, search

Du kan markera en tabell i ett textdokument med tangentbordet eller musen.

• Om du vill markera en tabell med tangentbordet, placerar du markören i tabellen och trycker sedan på Ctrl+A tills alla celler har markerats.
  • Om du vill markera en tabell med musen placerar du muspekaren strax ovanför och till vänster om tabellen. Muspekaren ändras till en diagonal pil. Markera tabellen genom att klicka.
  • Du markerar en rad eller kolumn med musen genom att peka på en plats strax till vänster om raden eller ovanför kolumnen. Muspekaren ändras till en pil. Markera raden eller kolumnen genom att klicka.