Rotering av tekst

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search

Du kan bare rotere tekst som er en del av et tegneobjekt.

1. Velg Vis - Verktøylinje - Tegning for å åpne Tegning menylinja.
  2. Trykk på ikonet Tekst
    Ikon
    .
  3. Dra i dokumentet for å tegne tekstobjektet og skriv inn teksten.
  4. Klikk først utenfor objektet og deretter på teksten du skrev inn. Klikk på symboet Roter
    Ikon
    på verktøylinja for Innstillinger for tegneobjekt.
  5. Dra i et av hjørnehåndtakene på tekstobjektet.
Tip.png Du kan også høyreklikke på tekstobjektet og velge Plassering og størrelse, klikke på fanen Rotasjon og skriv inn rotasjonsvinkelen eller en ny plassering av objektet.