Rotering af tekst

Jump to: navigation, search

Du kan kun rotere tekst, der er indeholdt i et tegneobjekt.

1. Vælg Vis - Værktøjslinjer - Tegning for at åbne værktøjslinjen Tegning.
  2. Vælg ikonet Tekst
    Ikon
    .
  3. Træk i dit dokument for at tegne tekstobjektet og skriv så din tekst.
  4. Klik udenfor objektet, og klik så på den tekst du indtastede. Klik på ikonet Roter
    Ikon
    på værktøjslinjen Tegneobjektegenskaber.
  5. Træk i et af hjørnehåndtagene på tekstobjektet.
Tip.png Du kan også højreklikke på tekstobjektet, vælge Placering og størrelse, klik på fanebladet Rotation, og indtast så en rotationsvinkel eller en ny position for objektet.