Joukkokirjeen ohjattu luonti - Osoitteet

Jump to: navigation, search

Määritetään joukkokirjeasiakirjan vastaanottajat samoin kuin osoitelohkon asettelu.

Note.png Ohjattu joukkokirjeen luonti avaa tämän sivun, jos toiminto on aloitettu tekstiasiakirjasta, jossa jo on osoitetietokannan kenttiä. Jos ohjattu toiminto avataan suoraan tälle sivulle, Valitse osoitelista -painikkeen nimenä on Valitse eri osoitelista.
Note.png Tämän sivun otsikossa on osoitelohko kirjeille ja osoitelista sähköpostiviesteille.

Valitse osoitelista

Avataan Valitse osoitelista -valintaikkuna, jossa voidaan valita osoitteiden tietolähde, lisätä uusia osoitteita tai kirjoittaa uusi osoitelista.

Warning.png Kun joukkokirjeessä tietolähteenä käytettävän Calcin laskentataulukon tietueita muokataan, muutokset eivät näy joukkokirjeessä.

Tähän asiakirjaan tulee osoitelohko

Lisätään osoitelohko joukkokirjeasiakirjaan.

Valitaan käytettävä osoitelohkon asettelu.

Älä näytä rivejä joilla vain tyhjiä kenttiä

Merkintä sallii tyhjien rivien jättämisen pois osoitteista.

Lisää

Avataan Valitse osoitelohko -valintaikkuna.

Vastaavat kentät

Avataan Vastaavat kentät -valintaikkuna.

(Selauspainikkeet)

Selauspainikkeita käytetään edellisen tai seuraavan tietueen tietojen esikatseluun.

Joukkokirjeen ohjattu luonti - Luo tervehdys