Invoerveld

Jump to: navigation, search

Voegt een tekstveld in dat u kunt openen en bewerken door er op te klikken in het document. U kunt invoervelden gebruiken voor tekst of om een nieuwe waarde aan een variabele toe te wijzen.

Klik op het veld en bewerk dan de tekst in het onderste vak van het dialoogvenster om de inhoud van een Invoerveld in een document te wijzigen.

Bewerken

Het bovenste vak geeft de tekst weer die u ingevoerd hebt in het vak Verwijzing van het Invoerveld op het tabblad Functies van het dialoogvenster Velden. Het onderste vak geeft de inhoud van het veld weer.

Volgende

Springt naar het volgende invoerveld in het document. Deze knop is alleen beschikbaar als u de cursor vlak voor een invoerveld plaatst en dan op Shift+Ctrl+F9 drukt.