Syöttökenttä

Jump to: navigation, search

Lisätään tekstikenttä, joka voidaan avata ja muokata napsauttamalla kenttää asiakirjassa. Syöttökenttiä voidaan käyttää tekstille tai muuttujan uuden arvon määräämiseen.

Syöttökentän sisällön muuttamiseksi asiakirjassa napsautetaan kenttää ja muokataan sitten tekstiä valintaikkunan alemmassa ruudussa.

Muokkaa

Ylempi ruutu näyttää nimen, joka on annettu syöttökentän Viite-ruutuun Toiminnot-välilehdellä Kentät-valintaikkunassa. Alemmassa ruudussa näkyy kentän sisältö.

Seuraava

Hypätään seuraavaan asiakirjan syöttökenttään. Tämä painike on käytettävissä vain, kun kohdistin sijoitetaan välittömästi syöttökentän edelle ja painetaan sitten Vaihto+Ctrl+F9.