Camp d'entrada

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search

Insereix un camp de text que podeu obrir i editar fent clic en el document. Podeu utilitzar els camps d'entrada per a text, o per assignar un valor nou a una variable.

Per canviar el contingut d'un camp d'entrada en un document, feu clic en el camp i, a continuació, editeu el text en el quadre inferior del diàleg.

Edita

El quadre superior mostra el nom que heu introduït en el quadre Referència del camp d'entrada de la pestanya Funcions del diàleg Camps. El quadre inferior mostra el contingut del camp.

Següent

Salta al camp d'entrada següent del document. Aquest botó només està disponible quan situeu el cursor directament davant d'un camp d'entrada i, a continuació, premeu Maj+Ctrl+F9.