Canviar el fons de la pàgina

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search

El LibreOffice utilitza estils de pàgina per especificar el fons de les pàgines d'un document. Així, si voleu canviar el fons de pàgina d'una o més pàgines d'un document per una filigrana, haureu de crear un estil de pàgina que utilitzi el fons de filigrana i a continuació aplicar-lo a les pàgines.

Per canviar el fons de pàgina

1. Trieu Format - Estils i formatació.
  2. Feu clic a la icona Estils de pàgina.
  3. A la llista d'estils de pàgina, feu clic amb el botó dret a un element i trieu Nou.
  4. Introduïu un nom per a l'estil de pàgina en el quadre Nom de la pestanya Organitzador.
  5. Seleccioneu l'estil de pàgina que vulgueu aplicar a la pàgina següent en el quadre Estil següent.
  • Per aplicar l'estil de pàgina nou només a una sola pàgina, seleccioneu "Per defecte".
  • Per aplicar l'estil de pàgina nou a totes les pàgines següents, seleccioneu el nom de l'estil de pàgina nou.
  1. Feu clic a la pestanya Fons.
  2. En el quadre de llista de la part superior, seleccioneu si voleu un color sòlid o un gràfic. A continuació, seleccioneu les opcions que vulgueu de la pestanya.
  3. Feu clic a D'acord.

Per canviar el fons de pàgina de totes les pàgines d'un document

Abans de començar, assegureu-vos d'haver creat un estil de pàgina que utilitzi un fons de pàgina. Per a més informació, vegeu Per canviar el fons de pàgina.

1. Trieu Format - Estils i formatació.
  2. Feu clic a la icona Estils de pàgina.
  3. Feu doble clic a l'estil de pàgina que utilitzi el fons de pàgina que vulgueu aplicar.

Per utilitzar fons de pàgina diferents en un mateix document

Abans de començar, assegureu-vos d'haver creat un estil de pàgina que utilitzi un fons de pàgina. Per a més informació, vegeu Per canviar el fons de pàgina.

1. Feu clic al davant del primer caràcter del paràgraf per al qual vulgueu canviar el fons de pàgina.
  2. Trieu Insereix - Salt manual.
  3. Seleccioneu Salt de pàgina.
  4. Al quadre Estil, seleccioneu un estil de pàgina que utilitzi el fons de pàgina.
  • Per canviar el fons només de la pàgina actual, seleccioneu un estil de pàgina que tingui l'opció Estil següent definida en "Per defecte".
  • Per canviar el fons de la pàgina actual i les següents, seleccioneu un estil de pàgina que tingui l'opció Estil següent definida en el nom de l'estil de pàgina.

Si més endavant voleu canviar el fons de pàgina del document, repetiu els passos de l'1 al 3.
  1. Feu clic a D'acord.

Temes relacionats

Quant a les capçaleres i els peus

Creació d'un estil de pàgina basat en la pàgina actual

Inserció del nom i del número de capítol en una capçalera o en un peu

Formatació de capçaleres i peus