Välkommen till LibreOffice Hjälp!

Jump to: navigation, search

Tack för att du använder LibreOffice programhjälp. När du behöver hjälp i LibreOffice trycker du på tangenten F1 för att komma till denna sida. Du kan även installera LibreOffice inbyggda hjälp så finns hjälpfilerna tillgängliga offline.

Om du bara vill bläddra igenom hjälpen så kan du använda följande utgångspunkter för att enklare hitta områden du är intresserad av:

Hur man hjälper till

För tillfället finslipas verktygen för att konvertera hjälpfilerna från offlineform till onlineform. I ett senare skede, är planen att man enklare ska kunna hjälpa till att förbättra hjälpfilerna. Planen är beskriven på sidan The Document Foundation wiki.

Konsultera User's Guide för mer information om hur man använder wikiprogrammet.