Welcome to LibreOffice Help!

Jump to: navigation, search

Dank u wel voor het gebruiken van de LibreOffice help. Toets F1 wanneer u maar hulp nodig heeft bij het gebruiken van de LibreOffice software, en u zal doorgestuurd worden naar deze website. Het is ook mogelijk om een on-line versie van de Help in uw eigen taal op de computer te installeren.

Als u alleen door de helpt wilt bladeren, gebruik dan de volgende ingangen om makkelijk te navigeren:

Hoe te helpen

Op dit moment verbeteren we nog de hulpmiddelen om de off-line help om te zetten naar de vorm on-line. Op een later moment kunt u ook bijdragen aan het verbeteren van de Help-pagina's. De plannen worden uitgelegd in de wiki van The Document Foundation.

Raadpleeg de Gebruikershandleiding voor informatie over het gebruik van wiki software.