Tervetuloa LibreOfficen ohjeisiin!

Jump to: navigation, search

Kiitos, että käytät LibreOfficen ohjeita. Käyttäessäsi LibreOfficea pääset näihin ohjeisiin painamalla F1-näppäintä. Vaihtoehtoisesti voit asentaa omalle kielellesi tehdyn ohjepaketin koneellesi, jolloin verkkoyhteyttä ei tarvita.

Jos haluat selata ohjeita, pääset liikkeelle seuraavilta sovelluskohtaisilta aloitussivuilta:

Kuinka voit osallistua

Tällä hetkellä parantelemme vielä työkaluja, joilla sovelluksen ohjeista muodostetaan nämä verkkosivut. Myöhemmin voit osallistua ohjeiden sisällön kehittämiseen. Suunnitelmat on kuvattu The Document Foundationin wikissä.

Katso MediaWikin käyttöoppaasta ohjeita wiki-ohjelmiston käyttöön.