Velkommen til LibreOffice hjælpen!

Jump to: navigation, search

Tak fordi du bruger LibreOffice hjælpen. Tryk på F1 når som helst du ønsker at få hjælp i LibreOffice programmet, og du vil automatisk blive dirigeret til dette sted. Som alternativ kan du installere off-line versionen af hjælpen på dit eget sprog.

Hvis du ønsker at gennemse hjælpen, benyt da denne hovedmenu som indgang til at finde rundt:

Hvordan kan du bidrage

På nuværende tidspunkt er vi i gang med at finpudse konvertering fra off-line hjælpen. Senere kan du bidrage ved at forbedre hjælpesiderne. Disse planer er beskrevet i The Document Foundation wiki (Engelsk).

Besøg User's Guide for oplysninger om at bruge wiki programmet.