Us donem la benviguda a l'ajuda del LibreOffice!

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search

Gràcies per usar l'aplicació d'ajuda del LibreOffice. Premeu F1 a qualsevol punt on necessiteu ajuda en l'ús del LibreOffice, i sereu redirigit a aquest lloc. Alternativament, podeu instal·lar una versió fora de línia de l'ajuda en la vostra llengua.

Si només voleu explorar l'ajuda, useu els punts d'entrada següents per a una navegació més fàcil:

Com participar-hi

Actualment, encara estem ajustant les eines de conversió de l'ajuda en format fora de línia al format en línia. Posteriorment, podreu participar i millorar les pàgines d'ajuda. La planificació es descriu a [http://wiki.documentfoundation.org/Development/Wikihelp wiki de The Document Foundation] (en anglès).

Consulteu la Guia d'usuari per a informació sobre l'ús del programari wiki.