¡Bienllegaos a la ayuda de LibreOffice!

Jump to: navigation, search

Gracies por usar la ayuda del programa LibreOffice. Calque F1 cuando necesite ayuda mentanto usa'l software de LibreOffice, ya'l programa redirixirá-y a esti sitiu. De mou alternativu, pue instalar una versión off-line d'esta ayuda na so llingua nativa.

Si namái quier navegar pola ayuda, por favor, use los puntos d'entrada siguientes pa una navegación más fácil:

Cómo participar

De momentu, inda tamos afinando les ferramientes pa convertir la ayuda ensin conexón al formatu en llinia. Más sero, podrá participar y ameyorar les páxines d'ayuda. Los planes describense na wiki de The Document Foundation.

Consulte la Guía del usuariu pa más information tocante al usu del software wiki.