Værktøjslinjer

Jump to: navigation, search

Dette overblik beskriver standard værktøjslinjekonfiguration til LibreOffice.

Præsentation

Generelle kommandoer for dias.

Værktøjslinjen Tabel

Værktøjslinjen Tabel består af funktioner som du skal bruge når du arbejder med tabeller. Værktøjslinjen viser sig når du flytter markøren ind i en tabel.

Værktøjslinjen Rediger punkter

Værktøjslinjen Rediger punkter vises, når du vælger et polygonobjekt og klikker på Rediger punkter.

Værktøjslinjen Billede

Brug værktøjslinjen Billede til at angive indstillinger for farve, kontrast og lysstyrke for det markerede grafiske objekt.

Tekstformateringslinje

For at vise værktøjslinjen Tekstformatering skal du placere markøren i et tekstobjekt.

Diasvisningslinje

Linjen Diasvisning begynder med visningen Diassortering.

Værktøjslinjen Streg og fyld

Værktøjslinjen Streg og fyld indeholder kommandoer og indstillinger, som du kan anvende i den aktuelle visning.

Diassorteringslinje

I Diassortering kan værktøjslinjen Diassortering bruges.

Dispositionslinje

I Dispositionsvisning indeholder værktøjslinjen Disposition de hyppigst anvendte redigeringsværktøjer. Klik på pilen ved siden af et ikon for at åbne en værktøjslinje, som indeholder yderligere kommandoer.

Værktøjslinjen Tegning

Værktøjslinjen Dispositionsvisning indeholder de hyppigst anvendte redigeringsværktøjer. Klik på pilen ved siden af et ikon for at åbne en værktøjslinje, som indeholder yderligere kommandoer.

Klassificeringslinje

Klassificeringslinjen indeholder værktøjer til at sikre dokumenthandlinger.

The Classification toolbar contains listboxes to help in selecting the security of the document, according to the BAF category policy and BAILS levels. LibreOffice will add custom fields in the document properties (File -> Properties, Custom fields tab) to store the classification policy as document metadata.

Go to menu View -> Toolbars and select Classification

Related Topics

Indsæt

Tilføjer objekter, herunder diagrammer, regneark og billeder, til dit dokument.

Fontwork

Værktøjslinjen Fontwork åbner, når du vælger et Fontwork-objekt.

3D-indstillinger

Værktøjslinjen 3D-indstillinger kontrollerer egenskaberne for valgte 3D-objekter.

Statuslinje

Statuslinjen viser information om dit dokument, inklusiv det aktuelt valgte objekt. Nogle elementer på statuslinjen kan du dobbeltklikke på for at åbne et relateret dialogvindue.

Farvelinje

Viser eller skjuler Farvelinjen. For at ændre den viste farvetabel skal du vælge Formater - Flade og klikke på fanebladet Farver.

Indstillingslinje

For at vise Indstillingslinjen skal du vælge Vis - Værktøjslinjer - Indstillinger.

Standardlinje

Standardlinjen er tilgængelig i alle LibreOffice-programmer.