Barres de ferramientes

Jump to: navigation, search

Esta documentu d'información xeneral describe la configuración predeterminada de les barres de ferramientes de LibreOffice.

Presentación

Comandos más comunes pa les diapositives.

Barra de Tabla

La Barra d'oxetos pa tables contién funciones que va precisar cuando trabaye con tables. Apaez cuando'l cursor ta dientro d'una tabla.

Editar Barra de puntos

Al escoyer un polígonos y faer clic en Editar puntos apaez la barra Editar puntos.

Barra d'imaxe

Use la barra Imaxe pa definir les opciones de color, contraste y rellumu de los oxetos gráficos escoyíos.

Barra de formatu de testu

Si deseya amosar la barra Formatu de testu, coloque'l cursor dientro d'un oxetu de testu.

Barra vista de diapositiva

La barra Vista diapositiva abrir col Clasificador de diapositives.

Llinies y barres de rellenu

Barra de Llinies y rellenu contién comandos y opciones que pue aplicar na vista actual.

Barra Ordenar diapositives

Na vista Clasificador de diapositives, pue utilizar la barra Clasificador de diapositives.

Barra d'esquema

Nel mou Esquema, la barra Esquema contién les ferramientes d'edición que s'usen más frecuentemente. Faiga clic na flecha qu'hai xuntu al iconu p'abrir una barra de ferramientes con comandos adicionales.

Barra de dibuxu

La barra Dibuxu contién les ferramientes d'edición que s'usen más frecuentemente. Faiga clic na flecha qu'hai xuntu al iconu p'abrir una barra de ferramientes con comandos adicionales.

Classification Bar

The Classification bar contains tools to help secure document handling.

The Classification toolbar contains listboxes to help in selecting the security of the document, according to the BAF category policy and BAILS levels. LibreOffice will add custom fields in the document properties (File -> Properties, Custom fields tab) to store the classification policy as document metadata.

Go to menu View -> Toolbars and select Classification

Related Topics

Inxertar

Amiesta oxetos al so documentu, incluyendo gráficos, fueyes de cálculu ya imaxes.

Fontwork

Al escoyer un oxetu Fontwork, ábrese la barra de ferramientes Fontwork.

Configuración 3D

La barra de ferramientes Configuración 3D controla les propiedaes de los oxetos 3D escoyíos.

Barra d'estáu

La barra d'estáu amuesa información sobre'l documentu, incluyíu l'oxetu escoyíu. Pue calcar dos vegaes sobre dellos elementos de la barra d'estáu p'abrir un diálogu rellacionáu.

Color Bar

Show or hides the Color Bar. To modify or change the color table that is displayed, choose Format - Area, and then click on the Colors tab.

Barra d'opciones

P'amosar la barra d'opciones, escueya Ver - Barres de ferramientes - Opciones.

Barra Estándar

La barra Estándar atopar na parte cimera de la ventana de LibreOffice. Esta barra de ferramientes atopar en toles aplicaciones de LibreOffice.