Invoegen

Pictogram
Invoegen

Open de werkbalk Invoegen, waarmee u objecten zoals diagrammen, werkbladen en afbeeldingen aan uw document kunt toevoegen.

Dia

Voegt een dia na de huidig geselecteerde dia in.

Pictogram
Nieuwe Pagina/Dia

Zwevend kader

Pictogram
Zwevend kader

Bestand

Hiermee kunt u een bestand in de actieve dia invoegen. U kunt LibreOffice Draw- of Impress-bestanden invoegen, of tekst uit een HTML-document of een tekstbestand.

Pictogram
Bestand

Werkblad

Voegt een nieuwe tabel in op de huidige dia of pagina.

Pictogram
Werkblad

Uit bestand

Afbeelding

Audio of Video

Voegt een film- of geluidsbestand in uw document in.

Audio of video

Formule

Voegt een formule in het huidige document in.

Pictogram
Formule

Diagram

Pictogram
Diagram

OLE-object

Voegt een OLE-object in het huidige document in. Het OLE-object wordt als een koppeling of een ingesloten object ingevoegd.

Pictogram
OLE-object