Barres de ferramientes

Jump to: navigation, search

Esti apartáu ufre información xeneral sobre les barres de ferramientes disponibles en LibreOffice Draw.

Esta documentu d'información xeneral describe la configuración predeterminada de les barres de ferramientes de LibreOffice.

Barra de Tabla

La Barra d'oxetos pa tables contién funciones que va precisar cuando trabaye con tables. Apaez cuando'l cursor ta dientro d'una tabla.

Barra d'estáu

La barra d'estáu amuesa información sobre'l documentu, incluyíu l'oxetu escoyíu. Pue calcar dos vegaes sobre dellos elementos de la barra d'estáu p'abrir un diálogu rellacionáu.

Color Bar

Show or hides the Color Bar. To modify or change the color table that is displayed, choose Format - Area, and then click on the Colors tab.

Barra d'Opciones

La barra d'opciones amosar al escoyer Ver - Barres de Ferramientes - Opciones.

Editar Barra de puntos

Al escoyer un polígonos y faer clic en Editar puntos apaez la barra Editar puntos.

Barra d'imaxe

Use la barra Imaxe pa definir les opciones de color, contraste y rellumu de los oxetos gráficos escoyíos.

Barra de formatu de testu

Si deseya amosar la barra Formatu de testu, coloque'l cursor dientro d'un oxetu de testu.

Barra Llinies y rellenu

Barra de Llinies y Rellenu contién comandos pal mou d'edición actual.

Barra de Dibuxu

La barra Dibuxu contién les ferramientes de dibuxu principales.

Inxertar

Fontwork

Al escoyer un oxetu Fontwork, ábrese la barra de ferramientes Fontwork.

Configuración 3D

La barra de ferramientes Configuración 3D controla les propiedaes de los oxetos 3D escoyíos.

Barra Estándar

La barra Estándar atopar na parte cimera de la ventana de LibreOffice. Esta barra de ferramientes atopar en toles aplicaciones de LibreOffice.