Tietokannan selaaminen

Jump to: navigation, search

Tietokannan selaaminen

LibreOffice-ohjelmistossa on tietokannan selaamiseen kaksi eri tapaa.

• Valitse Tiedosto - Avaa tietokantatiedoston avaamiseksi.

Tietokantatiedostossa saat täydet oikeudet tauluihin, kyselyihin, raportteihin ja lomakkeisiin. Voit muokata taulujen rakennetta ja muuttaa tietueiden sisältöä.
  • Valitse Näytä - Tietolähde rekisteröityjen tietokantojen selaamiseksi.

Tietolähdenäkymässä voidaan vetää ja pudottaa rekisteröityjen tietokantojen kenttiä asiakirjoihin ja tuottaa joukkokirjeitä.