De Help Agent aan en uit zetten

Jump to: navigation, search

De functie Uitgebreide Help geeft een korte beschrijving van de functie wanneer u de cursor enige tijd boven een knop, een besturingselement of een pictogram laat staan.

De Uitgebreide Help permanent aan of uit zetten:

• Kies Extra - Opties - LibreOffice - General en selecteer Uitgebreide tips.

Een vinkje voor het menu-item geeft aan dat Uitgebreide Help aan staat.

De Uitgebreide Help tijdelijk aan of uit zetten

• Druk op de sneltoetsen Shift+F1 om de Uitgebreide Help één keer in te schakelen.

Er verschijnt een vraagteken naast de muisaanwijzer. U kunt deze Help Muisaanwijzer boven alle besturingselementen, pictogrammen en menu-items plaatsen om een korte beschrijving van de betreffende opdracht te krijgen. De Help Muisaanwijzer verdwijnt de eerstvolgende keer dat u met de muis klikt.