Slå utvidede tips på og av

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search

Utvidede tips gir en kort beskrivelse av funksjonen til et ikon, tekstfelt eller en menykommando, når musepekeren holdes over dette elementet.

Slå utvidede tips på og av:

• Velg Verktøy → Alternativer'-LibreOffice - Generelt'og sjekk utvidede tips.

Et kryss i denne boksen betyr at utvidede tips er slått på.

Slå på utvidede tips midlertidig:

• Bruk hurtigtasten Shift+F1 til å slå på utvidede tips en gang.

Et spørsmålstegn vises siden av musepekeren. Du kan flytte dette Hjelp-musepeker over alle kontrollelementer, ikoner og menykommandoer for å få en beskrivelse av kommandoen. Hjelp-musepeker slås av igjen neste gang du klikker med musa.