Argibide luzeak aktibatzea eta desaktibatzea

Jump to: navigation, search

Argibide luzeek ikono, testu-koadro edo menu-komando jakin baten funtzioaren azalpen laburra ematen dute kurtsorea elementu horien gainean kokatzean.

Argibide luzeak aktibatu eta desaktibatzeko:

• Choose Tools - Options' - LibreOffice - General', and check Extended tips.
    Hautamarkak adierazten du argibide luzeak aktibatuta daudela.

Argibide luzeak aldi baterako aktibatzea:

• Sakatu Maius+F1 laster-teklak argibide luzeak behin aktibatzeko.

Saguaren erakuslearen ondoan galdera-ikurra agertuko da. Laguntzako saguaren erakusle hori kontrol, ikono eta menu-komando guztien gainean jar dezakezu azalpena lortzeko. Laguntzako saguaren erakuslea desgaitu egingo da hurrengoan saguarekin klik egitean.