Activar o desactivar l'ayuda emerxente

Jump to: navigation, search

La Ayuda emerxente apurre una curtia descripción de la función d'un símbolu concretu, cuadru de testu o orde de menú cuando dexa'l cursor sobre esi elementu.

P'activar y desactivar l'Ayuda activa:

• Escueya Ferramientes - Opciones - LibreOffice - Xeneral, y marque Ayuda emerxente estendida.

Una marca de verificación indica que l'ayuda emerxente ta activada.

Activar l'Ayuda activa temporalmente:

• Calque la combinación de tecles Mayús+F1 p'activar l'ayuda emerxente.

El punteru del mur convertir nun signu d'interrogación. Pue dirixir esti Cursor d'Ayuda por tolos elementos de control, símbolos y puntos del menú y va llograr una curtia información sobre'l comandu en cuestión. Al volver calcar el botón del mur el Cursor d'Ayuda desactivar.