Työkalurivit

Jump to: navigation, search

Valikkoriviltä avataan alavalikko, josta työkalupalkit saadaan esille tai piiloon. Työkalurivillä on kuvakepainikkeita ja valitsimia, joista LibreOffice-komennot ovat sujuvasti saatavilla.

Muokkaa työkaluriviä

Avataan valintaikkuna, jossa voidaan lisätä, muokata ja poistaa kuvakkeita.

Palauta

Valitse Näytä - Työkalurivit - Palauta työkalupalkkien palauttamiseksi niiden sisällön mukaiseen oletustilaan. Nyt jotkut työkalupalkit näkyvät sisällön ohjaamina.