Tips en uitgebreide tips.

Jump to: navigation, search

Tips en uitgebreide tips kunt u tijdens het werken opvragen.

Tips

Bovendien kunt u tips gebruiken om de namen van de werkbalkknoppen te bekijken. Laat de cursor op een werkbalkknop rusten om de naam van de knop weer te geven.

Tips worden ook weergegeven voor bepaalde elementen in een document, zoals de namen van hoofdstukken tijdens het bladeren door een lang document.

Tip.png tips zijn altijd ingeschakeld.

Uitgebreide tips

Uitgebreide tips bevatten een korte beschrijving van knoppen en opdrachten. Als u een uitgebreide tip wilt weergeven, drukt u op Shift+F1 en plaatst u de muiswijzer op een knop of opdracht.

Tip.png Als u altijd uitgebreide Help in plaats van tips wilt, schakelt u de uitgebreide Help in via Extra- Opties' - LibreOffice - Algemeen'.