Tips og utvidede tips

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search

Med tips og utvidede tips kan du få hjelp under arbeidet.

Tips

Tipstekstene viser deg navnene på de ulike verktøylinjeknappene. Hold musepekeren over en knapp en liten stund for å se hva knappen heter.

Tipstekster blir også vist for noen elementer i et dokument, som for eksempel kapittelnavn når du ruller gjennom et langt dokument.

Tip.png Tips er alltid tilgjengelige.

Utvidet tips

Utvidet tips gir en kort beskrivelse av knapper og kommandoer. Du kan vise et utvidet tips ved å trykke «Shift + F1» og holde musepekeren over knappen eller kommandoen.

Tip.png Hvis du alltid vil bruke utvidede tips i steden for tips, aktiver utvidede tips på Verktøy → Alternativer' - LibreOffice → Generelt'.