Vihjeet ja laajennetut vihjeet

Jump to: navigation, search

Vihjeet ja laajennetut vihjeet auttavat käyttäjää tehtävissä.

Vihjeet

Vihjeet sisältävät työkalupalkkien painikkeiden nimet. Jotta vihje näkyisi, pidetään osoitinta työkalupalkin painikkeen päällä, jolloin painikkeen nimi tulee esille.

Vihjeitä esitetään myös joillekin asiakirjan osatekijöille, kuten kappaleiden nimille, kun vieritetään laajaa asiakirjaa.

Tip.png Tips are always enabled.

Laajennetut vihjeet

Laajennetuissa vihjeissä on lyhyt kuvaus painikkeista tai toiminnoista. Laajennettu vihje saadaan näytölle painamalla Vaihto+F1 ja sen jälkeen osoittamalla painiketta tai komentoa.

Tip.png Mikäli laajennetut vihjeet otetaan jatkuvaan käyttöön, jolloin ne samalla korvaavat lyhyet vihjeet, tehdään asianmukainen asetus Työkalut - Asetukset' - LibreOffice - Yleistä' -välilehdellä.